Extra opties fotoalbums laten maken - Happy Moments Albums

Wat houdt maatwerk in?

In onze webwinkel bieden we een vijftal basisboeken aan, de medium size L24, L30 & L36 en de grote L30 & L36. Maar we begrijpen dat niet elk fotoalbum past in deze kaders. Wellicht wil je meer foto’s kwijt of wil je jouw fotoalbum een luxere uitstraling geven? Kortom: naast onze standaard fotoboeken is maatwerk zeker mogelijk. Wat zijn de opties en wat houden ze in? In dit artikel leggen we dat uit!

Fotoalbum met linnen kaft

De titel zegt het al. Onze fotoalbums worden standaard geleverd met een fotokaft. Bij sommige albums is een linnen cover een mooie optie, zoals bijvoorbeeld bij een trouwfotoalbum. Het geeft een boek een exclusieve uitstraling die past bij mooie herinneringen.

Fotoalbum laten maken - Bruiloft Ridderkerk - Happy Moments Albums

Fotoalbum met platliggende bladen

Ook deze optie spreekt voor zich. Platliggende bladen zorgen ervoor dat er geen naden te zien zijn. Grote foto’s die verspreid zijn over twee pagina’s, de zogeheten “spreads”, komen hierdoor mooier uit doordat er niets van de foto verloren gaat. Daarnaast blijft het fotoboek mooi open liggen. Zeker het overwegen waard dus bij vakantiealbums en trouwfotoboeken.

Fotoalbum laten maken - Platliggend vs niet platliggend fotoalbum - Happy Moments Albums

Fotoalbum met extra pagina’s

Soms heb je gewoon wat extra pagina’s nodig. Standaard gaan wij uit van 24, 30 of 36 bladzijdes maar uiteraard behoren meer bladen tot de mogelijkheid. Zo weet je zeker dat al jouw foto’s terecht komen in jouw fotoboek.

Heb je nog vragen over de extra opties die wij aanbieden? Zoek je iets dat hier niet tussen staat? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via ons contactformulier of via info@happymomentsalbums.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *