Fotoalbum Bruiloft Ridderkerk - Happy Moments Albums

2016: van babystapjes naar reuzestappen

Het eerste jaar van je eigen bedrijf is een beetje als het eerste jaar van een baby: al doende leert men. In 2016 hebben wij met Happy Moments Albums al aardig wat hoogtepunten gekend. In augustus, amper een maand na het idee voor Happy Moments Albums, schreven wij ons in bij de Kamer van Koophandel, zag onze website het levenslicht en verwelkomden wij onze eerste klant. In september ging ons tweede fotoalbum de deur uit en stonden we op de Rijsoorddag. Oktober bracht wederom een mooie opdracht en wel een vakantiealbum van een cruisevakantie. We breidden de website uit en naast informatie kregen we ook een eigen webshop. In november kregen we de opdracht voor een digitaal afgedrukt trouwalbum en in december gingen we aan de slag met twee ouderboekjes.

Het nieuwe jaar luidden we mooi in met een handgemaakt fotoalbum van een bruiloft. Een mooie uitdaging want het is toch best intiem, een trouwdag van iemand die je niet kent. Alles dat tegen kon zitten, zat ook tegen en het werd een race tegen de klok maar met een mooie uitkomst: op tijd was het album bij de klant die we blij hebben mogen maken met een registratie van deze bijzondere dag.

Bijna een half jaar is nu voorbij en we kunnen met een glimlach terugkijken op die eerste zes maanden. Happy Moments Albums is here and it’s here to stay!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *